Plan aktivnosti do zapošljavanja

Postavljanje uvjeta, ciljeva, rokova i aktivnosti

Nakon provedene evaluacije slijedi postavljanje uvjeta, ciljeva, rokova i aktivnosti koje je potrebno provesti kako bi kandidat zadovoljio uvjete. Prilikom izrade plana aktivnosti uzimamo u obzir redovne obveze kandidata kao što su fakultetske/poslovne obveze, aktivnosti, putovanja i slično. Posebno vodimo računa o tome da plan bude realan, da uz raspoloživo vrijeme koje kandidat može odvojiti za pripremu provedbom plana može u zadanom roku postići postavljene ciljeve koji će ga dovesti do zaposlenja.

Ovisno o vašim tekućim obavezama, trebat će vam više ili manje vremena da obavite nabrojene aktivnosti.

Vrijeme koje ćete utrošiti na obavljanje tih aktivnosti također ovisi o vašim početnim mogućnostima i sposobnostima, odnosno šansama za upis. Na primjer, ako izvrsno vladate engleskim jezikom biti će vam dovoljan samo kratak uvod u vrste zadataka na TOEFL testu i principe njihovog rješavanja.

S obzirom na aktivnosti koje je potrebno obaviti za prijavu i vrijeme koje je potrebno odvojiti za te aktivnosti, možete procijeniti kada se početi pripremati.

Kako ne biste zakasnili ili na brzinu poslali prijavu ili natječaj, potrebno je pažljivo planirati vrijeme. Treba računati na činjenicu da je s aktivnostima potrebno početi čak nekoliko mjeseci prije roka.

X
preloader