O nama


o_nama

Zona znanja je osnovana 2010. godine radi pripreme, edukacije i savjetovanja onih koji žele nastaviti svoje školovanje na nekim od najboljih svjetskih sveučilišta. Ubrzo smo spektar usluga proširili s uslugama iz poslovne domene tako da sad obuhvaćamo edukaciju, savjetovanje i mentorstvo za potrebe akademske i profesionalne edukacije.

Tko čini Zonu znanja?

Suradnici Zone znanja su profesori s iskustvom rada u inozemstvu te stručnjaci koji dolaze s najboljih svjetskih sveučilišta. Uz prijateljski odnos s polaznicima, usmjereni su na ostvarenje ciljeva svakog polaznika tako da smo izuzetno ponosni na izvrsne rezultate do kojih su doveli naše polaznike. Za više informacija pročitajte iskustva i priče naših polaznika.

Osim prvoklasnog obrazovanja, ističemo kako su naši suradnici vrhunski profesionalci u svojim područjima. Osim obrazovanja, posebno možemo istaknuti financije, investicije, računovodstvo, reviziju, pravo, upravljanje projektima i upravljanje ljudskim potencijalima.

Vrata Zone znanja uvijek su otvorena za suradnju s kvalitetnim pojedincima. Ukoliko ste jedan od njih te se želite pridružiti timu Zone znanja, svoj životopis i pismo motivacije pošaljite na e-mail adresu team@zona-znanja.hr

Gdje se održava nastava?

Naše učionice smještene su u centru Zagreba i pružaju ugodan ambijent za učenje. Prema potrebi organiziramo tečajeve i u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Dubrovniku.

Svim polaznicima omogućavamo uključivanje u razrednu nastavu online putem Interneta.

Ukoliko želite naše usluge u vašem gradu, pišite nam na info@zona-znanja.hr

Zona znanja info

Zona znanja d.o.o. za poduku i poslovno savjetovanje

t. +385 1 4843 165
m. +385 91 4843 165
f. +385 1 4843 166
e. info@zona-znanja.hr
w. zona-znanja.hr
a. Amruševa 10, Zagreb, Hrvatska
radno vrijeme. Za informacije i upise od ponedjeljka do petka od 09:00 do 18:00 (radi izbjegavanja gužvi je termin potrebno rezervirati putem telefona ili emaila)