Pripreme za rad u inozemstvu

Cjelovite pripreme za rad u inozemstvu

Zona znanja pomaže vam kod pretrage mogućih zaposlenja, pripreme dokumentacije i prijava za posao, pripreme za polaganje testova i ostalo. Kompletne usluge koje Zona znanja pruža za odlazak na rad u inozemstvo uključuju:

pretraga mogućih zaposlenja

priprema dokumentacije i prijava za posao

pripreme za intervju

pripreme za razgovor o plaći/povećanju plaće i/ili napredovanju

pripreme za polaganje standardiziranih testova koji su uvjet za dobivanje radne dozvole

Komunikacijske vještine

Onima koji žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine s ciljem pronalaženja posla ili napredovanja preporučamo komunikacijske programe prema metodama Sveučilišta Harvard.

Pisane komunikacijske vještine

Kako kvalitetno pisati u nedostatku vremena? Kako se učinkovito pisano izražavati? Kakav sadržaj, stil i formu odabrati? Kako skratiti tekst, a ne izgubiti smisao? Nemate vremena, a morate napisati nešto važno? Kako efikasno organizirati ideje i misli? Kako započeti i završiti tekst? Koje su najčešće pogreške u pisanju?


Verbalno komuniciranje

Kako pridobiti sugovornika u 30 sekundi? Kako se nositi s neugodnim pitanjima, neugodnim ljudima, neugodnim situacijama? Kako se suočiti sa suprotstavljenim stavovima i različitim očekivanjima? Kako izbjegavati “poštapalice”? Kako uspješno pripremiti i izvesti govor u formalnom i neformalnom okruženju? Kako pronaći svoj glas? Kako pridobiti sugovornika u poslovnom okruženju? Kako uvjerljivo, kratko i jasno predstaviti problem i rješenje? Zašto je važno odabrati pravi trenutak i kako biti uspješan u tome? Kako briljirati u debati, na poslu ili u društvu? Kako učinkovito prenijeti poruku?


Prezentacija i osobno komuniciranje

Što želite da ljudi misle nakon Vaše prezentacije? “Aha” učinak i kako ga postići? Kako pripremiti i izvesti relevantne i zanimljive prezentacije? Kako steći i iskoristiti pozornost? Kako osvojiti publiku? Kako se predstaviti na društvenim događanjima? Kako biti uspješan prilikom javnih nastupa? Kako prevladati tremu? Kako čitati tuđi i kontrolirati vlastiti govor tijela? Kako se odjenuti? Kako započeti i završiti prezentaciju? Kako strukturirati sadržaj prezentacije?


Umijeće uvjeravanja i pregovaranja

Kako uspješno pregovarati s “teškim” pregovaračima? Koje su taktike za povećanje vrijednosti pregovora? Kako interpretirati pozicije i razotkriti interese? Kako utjecati na percepciju pregovarača? Kako utjecati na uključene strane i opcije ishoda pregovora? Kako identificirati prepreke željenom ishodu pregovora? Kako osmisliti i provesti strategiju uklanjanja prepreka? Kako predstaviti najbolju alternativu rezultatu pregovora? Kako oslabiti tuđe i ojačati vlastite alternative? Kako do dugoročno održivih rezultata?


Saznajte više
preloader