Pripreme za studij u inozemstvu


Pripreme za upis na studij - Zona znanja

Cjelovite pripreme za studij u inozemstvu – od odabira fakulteta do preseljenja u kampus

Iskustvo, znanje i vještine čitavog tima Zone znanja stoje Vam na raspolaganju za pripreme za upis na studij u inozemstvu. Bez obzira da li trebate cjelokupne pripreme ili pomoć u jednom dijelu priprema, tu smo da pomognemo savjetom, uputom, predavanjima ili pak vrijednom informacijom.

Članovi našeg tima su članovi prijamnih odbora mnogih svjetskih sveučilišta i diplomanti najboljih svjetskih sveučilišta. Jedni svakodnevno procjenjuju kandidate kao što ste vi i pročitali su tisuće prijava te intervjuirali njih stotine. Drugi su uspješno prošli put koji je pred Vama. Iskoristite njihovo znanje i iskustvo!

Naši suradnici – članovi prijamnih odbora na nekima od najboljih svjetskih sveučilišta su vrlo dobro upućeni u ono što Vas očekuje i kako se prijave ocjenjuju. Ukoliko ste sami pripremili prijavu, a niste sigurni da li će proći na fakultetu na koji se planirate prijaviti, dođite i dajte da je pregledamo. Dobit ćete neprocjenjivo vrijedne komentare, savjete i upute.

Trebate stipendiju?

Jeste li znali da sveučilišta kao što su Harvard, Princeton i drugi svim svojim studentima koji ne mogu financirati studij daju punu stipendiju? Znate li za mnoštvo zaklada i institucija koje stipendiraju polaznike sveučilišta u inozemstvu? Znate li da je puno lakše dobiti stipendiju za najbolja svjetska sveučilišta? Više pročitajte klikom na Stipendije

Kakvi su vam izgledi za upis?

Kakvu ulogu imaju ocjene? Jesu li eseji važni? Kako se pišu eseji? A intervju? Kako uopće izgleda intervju? Koliko stranih jezika je potrebno poznavati? Što ako nemate rezultate s natjecanja? Koliko znači bavljenje sportom ili glazbom? Da li vam idu u prilog izvannastavne aktivnosti, volonterski rad, pisanje članaka za časopis i slično? Od koga tražiti preporuke? Imate li šanse za upis? Ukoliko trebate odgovore na ova i slična pitanja dogovorite termin za besplatne info konzultacije. Uštedite i vrijeme i novac!

Koji program odabrati?

U kojoj zemlji studirati? Što studirati? Koje su razlike studiranja u Europi i Americi? Koliko traje studij? Koliko košta prijava i sam studij? Koliki su troškovi života? Može li se uz studij raditi? Koji je najbolji fakultet za studij ekonomije? A prava? Kakve su mogućnosti zaposlenja nakon diplome? Mogu li ostati raditi u inozemstvu nakon diplome? Priznaje li se inozemna diploma u Hrvatskoj? Više pročitajte klikom na Odabir fakulteta

Sve informacije na jednom mjestu – uz pisanu garanciju rezultata!

Prvi koraci uključuju odabir fakulteta uz simultanu procjenu kandidata i evaluaciju potencijala za upis. Na taj način štedite i vrijeme i novac prijavljujući se samo tamo gdje imate realne izglede za upis. Slijedi izrada i provedba plana aktivnosti do upisa pri čemu Vi odabirete koje ćete aktivnosti samostalno provesti, a za koje trebate našu pomoć, ovisno o Vašim mogućnostima i potrebama te raspoloživom vremenu. Svim kandidatima koji se drže zadanog programa i ispunjavaju zadaće garantiramo rezultat, a najbolji dokaz uspjeha je činjenica da još nismo imali kandidata koji je slijedio naše upute, a da se nije upisao na željeni fakultet. Vaš uspjeh naš je cilj kojemu smo posvećeni u potpunosti te Vam svi naši djelatnici i suradnici stoje na raspolaganju na tom putu.

Izravan kontakt sa sveučilištima

  • Kontakti i organizacija posjeta ciljanim fakultetima – Ukoliko želite doživjeti kako je to biti studentom na sveučilištima kao što su Harvard, MIT, Yale, Princeton i drugi, za vas organiziramo posjete sveučilištima.
  • Upoznajte buduće kolege i profesore, ručajte u studentskom restoranu, prošećite kampusom, popijte piće u knjižnici i upoznajte ambijent.
  • Druženja sa studentima i diplomantima najboljih svjetskih sveučilišta redovito organiziramo i u našim uredima u Zagrebu – najčešće za vrijeme ljetnih i zimskih praznika, vrijeme kad se željni domaće hrane vraćaju kući :)

Profesionalno mentorstvo i konkretni savjeti iz prve ruke

– Zona znanja vam nudi mogućnost individualnog savjetovanja i mentorstva od strane diplomanata nekih od najboljih svjetskih sveučilišta.
– Čvrsto vjerujemo i iskustvo nam potvrđuje da vam najkvalitetniju pripremu mogu dati upravo oni koji su i sami prošli postupak prijave te uspješno završili studij na fakultetima za koje vas pripremaju. Tako primjerice studenti koji žele studirati na Harvardu, imaju priliku dobiti savjete od mentora koji su i sami magistrirali ili doktorirali na Harvardu.
– Kako bi vas potpuno pripremili za upis na željeni fakultet, uz ponudu pripremnih tečajeva, nudimo vam i usluge osobnog mentora koji prema vašim potrebama odabire i kreira program upravo za vas.

Pojedinačna ili grupna priprema s mjerljivim rezultatima i individualnim pristupom

– U cilju postizanja zajedničkog cilja, a to je upis na željeno sveučilište, pristup svim polaznicima u Zoni znanja je individualan, a rezultati konkretni i mjerljivi.
– Organiziramo pripreme za polaganje standardiziranih testova koji su potrebni za upis na fakultet uz pisanu garanciju rezultata. Svi polaznici pripremnih tečajeva prolaze probne testove prije i nakon tečaja te se na taj način i sami mogu uvjeriti u vlastiti napredak. Metode koje koristimo jedinstvene su te Vam upravo zato jedini dajemo garanciju rezultata i time osiguravamo da ne gubite niti vrijeme niti novac.

Naš tim, kojeg čine vrhunski stručnjaci s Harvarda i ostalih eminentnih svjetskih sveučilišta, alumni, bivši stipendisti, članovi prijamnih odbora, ima odgovore na sva vaša pitanja. Naš uspjeh su rezultati naših polaznika koje možete pročitati na linku Naše uspješne priče, a na stranici Što kažu o nama možete pročitati i što naši polaznici pišu o nama u anketama koje ispunjavaju nakon korištenja naših usluga.

Ukoliko se ne želiš prepustiti slučaju i trebaš garanciju rezultata, prijavi se za korištenje naših usluga. Angažman Osobnog mentora uključuje sve dolje navedene usluge osim profesionalne orijentacije i priprema za standardizirane testove, a ovisno o potrebama, možeš odabrati i koristiti i pojedinačne usluge. Naši će te djelatnici kontaktirati u roku od 24 radna sata i pomoći.