Pripreme za upis na studij


pripreme

Grupne pripreme za upis na studij

Kako bi svi polaznici dobili najkvalitetniju pripremu i postigli optimalne rezultate, grupe formiramo prema rezultatima ulaznih testova. U slučajevima kad imamo kandidata čije znanje ili dinamika usvajanja znanja nije u skladu s ostalim polaznicima, nastavu strukturiramo na način da ti kandidati imaju zaseban program prilagođen njihovom predznanju, usvajanju novog znanja i rezultatima koje trebaju postići.

Kako bismo postigli optimalne rezultate i održali najvišu razinu kvalitete, nastavu održavamo u malim grupama od 4 do 6 polaznika. Na taj način osiguravamo usmjerenost potrebama svih polaznika te svaki polaznik dobije individualnu pozornost profesora.

Uz grupnu nastavu, polaznici grupnih priprema na raspolaganju imaju individualne konzultacije s profesorima gdje mogu pitati i dobiti odgovore, upute i savjete upravo u onim segmentima u kojima im je pomoć najpotrebnija.

Sve vrste priprema omogućujemo polaznicima u našim učionicama i/ili online.

Ovisno o mogućnostima i osobnim preferencijama, predznanju, raspoloživom vremenu i ciljanom rezultatu možete birati između nekoliko vrsta priprema:

 1. Expresni
 2. Redovni
 3. Intenzivni

Razlikuju se po broju nastavnih sati pa ukoliko je razlika između početnog i ciljanog rezultata mala, dovoljno je odabrati Expresni tečaj s najmanjim brojem sati. Ukoliko trebate veći skok u rezultatu preporučamo da odaberete Intenzivni tečaj s najvećim brojem sati ili čak nekoliko njih.

Grupni tečajevi za pripremu za polaganje međunarodno priznatih standardiziranih testova uključuju:

 • 2 probna testa (prije i nakon priprema)
 • nastavu u grupama od 4 do 6 polaznika, broj sati sukladno upisanom tečaju
 • 4 sata individualnih konzultacija tijekom trajanja priprema (1 sat tjedno)
 • sve pripremne materijale pripremljene sukladno rezultatima probnih testova grupe
 • pisanu garanciju rezultata

Izuzetno smo ponosni na rezultate naših polaznika koje su postigli uz neizmjeran trud, znanje i iskustvo naših profesora i mentora. Upravo temeljem tih postignuća, svim našim polaznicima dajemo pisanu garanciju rezultata. Garancija vrijedi u slučajevima kad se polaznici kontinuirano pridržavaju programa i uputa te izvršavaju postavljene zadatke u cijelosti i na vrijeme.

Individualne pripreme za upis na studij

Osim priprema za intervju koje se održavaju isključivo individualnim radom s polaznikom, našim polaznicima omogućavamo i individualne pripreme za polaganje međunarodno priznatih standardiziranih testova.

Ukoliko ne možete pratiti fiksni raspored grupe, imate nepredvidiv raspored ili želite da je svaka minuta nastave i pripremnog programa skrojena posebno prema Vašim potrebama, savjetujemo da izaberete individualne pripreme. Satnica i tempo rada individualnih priprema u potpunosti se prilagođava Vama i ciljanom rezultatu, a na raspolaganju Vam je i neograničen broj probnih testova čija redovna cijena iznosi 490 kuna po testu.

 • neograničen broj probnih testova tijekom trajanja priprema
 • individualna nastava, broj sati sukladno upisanom tečaju
 • 10 sati individualnih konzultacija tijekom trajanja priprema (dinamika prema potrebama i željama polaznika)
 • svi pripremni materijali pripremljeni sukladno rezultatima probnih testova
 • pisana garancija rezultata

Samostalne pripreme za upis na studij

U slučaju da se niste u mogućnosti uključiti u grupne pripreme niti u individualnu nastavu, možemo Vam ponuditi Vođenu samostalnu pripremu gdje kombiniramo individualni pristup i samostalni rad.

Vođena samostalna priprema

 • 2 probna testa (prije i nakon priprema)
 • 8 sati individualnih konzultacija tijekom mjesec dana (2 sata tjedno)
 • svi pripremni materijali pripremljeni sukladno rezultatu na ulaznom probnom testu
 • pisana garancija rezultata
Grupne pripremeIndividualne pripremeSamostalne pripreme
EkspresniRedovniIntenzivni
Probni testovi222neograničeno2
Nastavacheckercheckercheckerchecker
Individualne konzultacije44444
Pripremni materijalicheckercheckercheckercheckerchecker
Garancijacheckercheckercheckercheckerchecker