Što nudimo?

Cjelovite pripreme za studij u inozemstvu

Od odabira fakulteta do preseljenja u kampus

Iskustvo, znanje i vještine čitavog tima Zone znanja stoje Vam na raspolaganju za pripreme za upis na studij u inozemstvu. Bez obzira da li trebate cjelokupne pripreme ili pomoć u jednom dijelu priprema, tu smo da pomognemo savjetom, uputom, predavanjima ili pak vrijednom informacijom.

Članovi našeg tima su članovi prijamnih odbora mnogih svjetskih sveučilišta i diplomanti najboljih svjetskih sveučilišta. Jedni svakodnevno procjenjuju kandidate kao što ste vi i pročitali su tisuće prijava te intervjuirali njih stotine. Drugi su uspješno prošli put koji je pred Vama. Iskoristite njihovo znanje i iskustvo! Ukoliko ste sami pripremili prijavu, a niste sigurni da li će proći na fakultetu na koji se planirate prijaviti, dođite i dajte da je pregledamo. Dobit ćete neprocjenjivo vrijedne komentare, savjete i upute.

01

Mentorski programi

Profesionalno mentorstvo, konkretni savjeti iz prve ruke, mogućnost individualnog savjetovanja i mentorskih programa od strane diplomanata nekih od najboljih svjetskih sveučilišta.

Saznajte više
02

Pripreme za polaganje testova

Organiziramo pripreme za polaganje testova koji su potrebni za upis na fakultet uz pisanu garanciju rezultata. Možete birati način pripreme: grupni, individualni ili samostalni.

Saznajte više
Naš tim čine vrhunski stručnjaci koji dolaze s eminentnih svjetskih sveučilišta; alumni, bivši stipendisti, članovi Ivy League i Russell Group. Suradnici Zone znanja su profesori s iskustvom rada u inozemstvu te članovi prijamnih odbora mnogih sveučilišta.
1Trebate stipendiju?

Jeste li znali da sveučilišta kao što su Harvard, Princeton i drugi svim svojim studentima koji ne mogu financirati studij daju punu stipendiju? Znate li za mnoštvo zaklada i institucija koje stipendiraju polaznike sveučilišta u inozemstvu? Znate li da je puno lakše dobiti stipendiju za najbolja svjetska sveučilišta? Više pročitajte klikom na Stipendije.

2Kakvi su vam izgledi za upis?

Kakvu ulogu imaju ocjene? Jesu li eseji važni? Kako se pišu eseji? A intervju? Kako uopće izgleda intervju? Koliko stranih jezika je potrebno poznavati? Što ako nemate rezultate s natjecanja? Koliko znači bavljenje sportom ili glazbom? Da li vam idu u prilog izvannastavne aktivnosti, volonterski rad, pisanje članaka za časopis i slično? Od koga tražiti preporuke? Imate li šanse za upis? Ukoliko trebate odgovore na ova i slična pitanja dogovorite termin za besplatne info konzultacije. Uštedite i vrijeme i novac!

3Koji program odabrati?

U kojoj zemlji studirati? Što studirati? Koje su razlike studiranja u Europi i Americi? Koliko traje studij? Koliko košta prijava i sam studij? Koliki su troškovi života? Može li se uz studij raditi? Koji su najbolji fakulteti za STEM edukaciju? Kakve su mogućnosti zaposlenja nakon diplome? Mogu li ostati raditi u inozemstvu nakon diplome? Priznaje li se inozemna diploma u Hrvatskoj? Više pročitajte klikom na Odabir fakulteta.

Sve na jednom mjestu

Sve informacije uz pisanu garanciju rezultata

Našu metodologiju i garanciju rezultata temeljimo na višegodišnjem iskustvu i izvrsnim rezultatima naših polaznika. Do sad još nismo imali kandidata koji je slijedio naše upute, a da nije bio primljen na fakultet. Iznimno smo ponosni na tu činjenicu. Priče naših polaznika možete pročitati ovdje.

Naš tim, kojeg čine vrhunski stručnjaci s Harvarda i ostalih eminentnih svjetskih sveučilišta, alumni, bivši stipendisti, članovi prijamnih odbora, ima odgovore na sva vaša pitanja. Naš uspjeh su rezultati naših polaznika koje možete pročitati na stranici Naše uspješne priče, a na stranici Što kažu o nama možete pročitati i što naši polaznici pišu o nama u anketama koje ispunjavaju nakon korištenja naših usluga.

Izravan kontakt sa sveučilištima

Kontakti i organizacija posjeta ciljanim fakultetima – ukoliko želite doživjeti kako je to biti studentom na sveučilištima kao što su Harvard, MIT, Yale, Princeton, Brown, NYU, Oxford, Cambridge, UCL, LSE i drugi, za vas organiziramo posjete sveučilištima i ljetnim školama

Upoznajte buduće kolege i profesore, ručajte u studentskom restoranu, prošećite kampusom, popijte piće u knjižnici i upoznajte ambijent

Druženja sa studentima i diplomantima svjetskih sveučilišta redovito organiziramo online ili u našim uredima u Zagrebu – najčešće za vrijeme ljetnih i zimskih praznika, vrijeme kad se željni domaće hrane vraćaju kući 🙂

Ukoliko se ne želiš prepustiti slučaju i trebaš garanciju rezultata, prijavi se za korištenje naših usluga!
X
preloader