Pripreme za polaganje testova

Individualne ili grupne te Drills pripreme s mjerljivim rezultatima

U cilju postizanja zajedničkog cilja, a to je upis na željeno sveučilište, pristup svim polaznicima u Zoni znanja je individualan, a rezultati konkretni i mjerljivi. Organiziramo pripreme za polaganje testova koji su potrebni za upis na fakultet uz pisanu garanciju rezultata. Svi polaznici pripremnih tečajeva prolaze probne testove prije i nakon tečaja te se na taj način i sami mogu uvjeriti u vlastiti napredak. Metode koje koristimo jedinstvene su te Vam upravo zato Zona znanja jedina daje garanciju rezultata i time osigurava da ne gubite niti vrijeme niti novac.

Standardizirani testovi

Međunarodno priznati standardizirani testovi su uvjet za upis na svim boljim sveučilištima u inozemstvu te za dobivanje radnih dozvola za rad u inozemstvu. Ovisno o kojem se sveučilištu i obrazovnom programu, odnosno radnom mjestu i državi radi, bit će potrebno položiti jedan jezični i jedan ili više prijamnih testova. U Zoni znanja Vas pripremamo za sve njih.

Najčešće korišteni jezični testovi su IELTS, TOEFL, CPE i BEC, a najčešće korišteni prijamni testovi su SAT, ACT, UCAT, BMAT, STEP i MAT za dodiplomski studij te GMAT i GRE za diplomski studij.

Više o testovima

Kako izgledaju pripreme za testove?

1.
Probni (mock) test

Prvi korak, prije samih priprema, je položiti probni dijagnostički test radi procjene znanja korisnika.

2.
Pripreme

Na temelju vaših rezultata odabirete cjeloviti tečaj ili neki od modula od kojih se test sastoji. Birate i način pripreme: grupni, individualni ili samostalni.

ZZ METODA

3.
3. Polaganje izlaznog testa

Nakon pripreme polaže se izlazni test gdje se korisnik sam uvjeri u vlastiti napredak. Postupak se može ponoviti po potrebi.

2.
2. Pripreme u Zoni znanja

Na temelju vaših rezultata odabirete cjeloviti tečaj ili neki od modula od kojih se test sastoji. Birate i način pripreme: grupni, individualni ili samostalni.

Kako izgledaju pripreme za testove?

Prvi korak je položiti probni dijagnostički test. Zatim, na temelju vaših rezultata testa mi predlažemo, a Vi odabirete cjeloviti tečaj ili neki od modula od kojih se test sastoji. Također birate i način pripreme: grupni, individualni ili samostalni. Nakon pripreme položite izlazni test i sami se uvjerite u vlastiti napredak.

svi testovi koje koristimo identični su stvarnim testovima u trajanju i formatu

svaki polaznik individualno dobije detaljnu evaluaciju u pisanom i usmenom obliku

nastava se odvija u malim grupama, najčešće od 4-6 polaznika

naši predavači i sami su postigli izvrsne rezultate – saznajte kako!

ponosni smo na izvrsne rezultate naših polaznika – budite i vi jedan od njih!

1Kako izgledaju pripreme?

Pripreme za testove obavljamo našom ZZ metodom. Prvo se polaže probni (mock) test za procjenu znanja korisnika, zatim se na temelju vaših rezultata slažu pripreme. Nakon pripreme položite izlazni test i sami se uvjerite u vlastiti napredak.

 

svi testovi koje koristimo identični su stvarnim testovima u trajanju i formatu

 

svaki polaznik individualno dobije detaljnu evaluaciju i stručnu procjenu za plan priprema u pisanom i usmenom obliku

 

nastava se odvija uživo u našoj školi u centru Zagreba ili uživo putem Zoom platforme

 

naši predavači i sami su postigli izvrsne rezultate – saznajte kako!

 

ponosni smo na izvrsne rezultate naših polaznika – budite i vi jedan od njih!

2Zašto probni testovi?

Probni testovi daju uvid u znanje i procjenu rezultata na stvarnom testu čime štedite novac, vrijeme i loš dojam koji proizlazi iz višekratnog polaganja s lošim rezultatima. Probni testovi daju kandidatima sigurnost na stvarnom testu jer znaju točno što ih očekuje. Polaganjem probnih testova prije i nakon priprema možete točno vidjeti koliko ste i u kojim područjima napredovali te koji rezultat možete očekivati na stvarnom testu.

Uz pripreme za testove, Zona znanja za Vas organizira i polaganje probnih testova kako biste se mogli uvjeriti o razini pripremljenosti za test. Na taj način dobijete iskustvo polaganja testa i štedite vrijeme i novac koji biste potrošili na test za koji niste spremni.

Cijene polaganja testova se kreću od 100 do 250 USD pa uštedu višestrukih pokušaja nije za zanemariti. Osim toga, sve je češći slučaj da institucije uvidom u rezultate dobivaju uvid i u broj pokušaja te prethodne rezultate što se negativno odražava na one koji su polagali isti test više od 2-3 puta.

3Zašto individualne konzultacije?

Individualne konzultacije omogućavaju polaznicima da dobiju dodatne informacije i feedback o njihovom radu i napretku. Na individualnim konzultacijama možete pitati upravo ono što Vam treba i dobiti odgovore za rješavanje problema s kojima se suočavate. Svakom polazniku posvećujemo individualnu pozornost i želimo dati dodanu vrijednost jer nam je izuzetno važan rezultat svakog našeg polaznika.

4Zašto ne koristimo samo jednu knjigu za pripreme?

Zato što ne postoji jedna knjiga koja na jednako kvalitetan način obrađuje svaki segment testa. Zato što postoje različite knjige za različite razine predznanja. Zato što našim polaznicima želimo dati kompilaciju najboljih i najnovijih materijala skrojenih upravo prema njihovim potrebama i ciljevima.

5Zašto garancija rezultata?

Sigurni smo u napredak i rezultate rada prema našoj metodologiji. Ne želimo da polaznici gube vrijeme i novac, a ne želimo ga gubiti ni mi. Sve što radimo je zato da možete biti zadovoljni našim uslugama i da se mi možemo ponositi Vašim rezultatima i našim profesorima.

01

Drills pripreme

Kako bi naši polaznici dobili najkvalitetnije materijale za pripremu i vježbu kako bi postigli bolje rezultate. Vježbanje na primjerima. 

Saznajte više

02

Individualne pripreme

Satnica i tempo rada u potpunosti se prilagođava Vama i ciljanom rezultatu. Prilagođen mentorski program. Možeš dovesti prijatelja i uštedjeti!

Saznajte više

03

Samostalne pripreme

Ako niste u mogućnosti uključiti se u individualne pripreme, a želite sami učiti – kombiniramo individualni pristup i Vaš samostalni rad.

Saznajte više

Prijava za probni test

Prijavite se za probne testove i saznajte koji rezultat biste ostvarili na stvarnom testu bez dodatnih priprema!
  • Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
X
preloader